Openingstijden

Openingstijden

Update: 23-3-2021

Op dit moment is de showroom van Janssen en Ko tot 20 april 2021 alleen geopend op afspraak….

Op afspraak in de showroom of bij u thuis!

Uw nieuwe keuken of interieur wilt u natuurlijk het liefst ervaren, zien én voelen. Daarom is het bij Janssen en Ko mogelijk om op afspraak onze mooie winkel te bezoeken. Wij ontvangen u graag op een verantwoordelijke en veilige manier en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen.

Door de grote aanvraag kan het zijn dat het wat langer duurt om een afspraak in te plannen. Excuses voor het ongemak.

Afspraak in de showroom

Gelukkig hebben wij een grote winkel en meer dan voldoende ruimte om al het moois te bekijken! Neemt u gerust contact op om in de winkel een afspraak te plannen met Robert, Kees of Tom via: keukens@janssenenko.nl

Wilt u advies voor uw interieur dan kunt u een afspraak inplannen met Erma, Anne Marie, Lonne via: interieur@janssenenko.nl

Neemt u voor een intake zo veel mogelijk informatie mee (plattegronden/afmetingen/foto’s/wensen) zodat we de tijd ook lekker praktisch kunnen benutten!

Liever bellen? Dat kan uiteraard ook naar: 0413 23 00 06

Advies aan huis

Vindt u het prettig dat wij bij u aan huis langskomen? Dat is uiteraard ook mogelijk (in de omgeving van Uden is dat kostenloos). Neem ook hiervoor via mail of telefonisch contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden graag met u.

Uiteraard houdt onze adviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht tijdens het bezoek.