Vacatures

Vacatures

Werk jij ook graag van 9 tot 5? 

Als je houdt van een super gestructureerde organisatie waarbij je aan het begin van de dag precies weet hoe de rest van de dag/week/maand/jaar er uit ziet, dan moeten we je teleurstellen….
Want wij zijn op zoek naar mensen die houden van hectiek, die zelf graag meedenken, die kunnen aanpakken, die niet bang zijn voor grote kansen en een flexibele instelling hebben. We willen altijd beter, dus er verandert nog wel eens wat bij ons…
Maar werk je wel graag van 9 tot 5? Mooi! Want in die tijd kunnen we heel veel doen. Net als jij vinden wij een goede balans tussen privé en werk erg belangrijk. Daarom hebben we geen vaste koopavonden, werken we niet op de bekende feestdagen en hebben we alleen af en toe een koopzondag!
 
Om ons team te versterken zoeken we per direct:

Keukenadviseur/adviseuse keukens

Van Groningen tot Maastricht hebben we klanten die naar Uden komen… Dat zàl wel denk je misschien, maar het is echt zo!
Met ons online keukenconcept hebben we zo veel succes dat we op zoek zijn naar een talentvolle keukenadviseur/adviseuse die een uitdaging niet uit de weg gaat. Adviseer je graag op verschillende niveaus, vind je het leuk om onderdeel te zijn van een verrassend online concept en werk je het liefst zelfstandig maar wel in een gezellig team? Dan is dit de perfecte match voor jou.
Na het verlenen van het juiste advies via diverse online kanalen, nodig je de klant uit om in de showroom in Uden de laatste puntjes op de I te zetten. Onder het genot van een lekker kopje koffie in onze sfeervolle winkel neem je de laatste details door met de klant  en zorg je er voor dat de keuken helemaal in orde gemaakt wordt voor het back-office team.
Het is een pittige functie waarbij ervaring binnen de keukenbranche een must is en kennis van Simar een pré, maar wat we vooral belangrijk vinden is een flexibele, leergierige en doortastende persoonlijkheid. Het is een zelfstandige functie en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt in een ontspannen werksfeer en bepaalt grotendeels je eigen agenda.

 

Medewerker Service en planning

Het kopen van een keuken is een spannend moment, maar het leveren en plaatsen van de keuken is voor klanten vaak nog veel spannender. En helaas, soms gaat er wel eens iets anders dan gepland… Ben jij dan degene die de klant kan geruststellen dat het allemaal goed komt en vervolgens er ook op toeziet dat dit gebeurt?
Een rots in de branding hebben we nodig. Iemand met een gezonde dosis geduld en stressbestendigheid, die altijd vriendelijk blijft en begrijpt dat service een van de belangrijkste tools is bij het streven naar een optimale klanttevredenheid. Die de leveranciers benadert, het proces bewaakt en de monteurs faciliteert. Naast het zelfstandig afhandelen van de service ben je ook verantwoordelijk voor de montageplanning, dus snel kunnen schakelen en goed overzicht houden zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.
Technische kennis van keukens en Simar Service Pro is een pré.
Daarbij werken wij met korte lijnen, heb je veel beslissingsbevoegdheid en ben je onderdeel van het back-office team. In deze functie is het mogelijk gedeeltelijk vanuit huis te werken.
Interesse in een van de vacatures en wil je meer weten? Stuur een email naar: ek@janssenenko.nl
Afhankelijk van de kandidaten zijn er voor beide functies verschillende dienstverbanden, salarisopties en ontwikkelingsmogelijkheden mogelijk die we graag persoonlijk met je bespreken!