Samen creëren

Keukens // Interieurontwerp

Vacatures

Vacatures

Werk jij graag van 9 tot 5? 

“Hectisch, creatief en altijd iets te veranderen”

Het gaat supergoed met ons bedrijf, we hebben hele leuke klanten waar we de mooiste keukens en interieurs voor bedenken én uitvoeren met een echt topteam. Maar daarnaast willen we natuurlijk ook de nieuwste trends in de showroom, nieuwe concepten uitrollen, ons back-office versterken, interne procedures aanscherpen, een interieurwinkel vormgeven en heel veel nieuwe projecten uitvoeren! En dat is nogal wat.
Als je houdt van een super gestructureerde organisatie waarbij je aan het begin van de dag precies weet hoe de rest van de dag/week/maand/jaar er uit ziet, dan moeten we je teleurstellen….
Want wij zijn op zoek naar mensen die houden van hectiek, die zelf ook graag meedenken, die kunnen aanpakken, die niet bang zijn voor grote kansen en een flexibele instelling hebben. We willen altijd beter, dus er veranderd nog wel eens wat bij ons…
Maar werk je wel graag van 9 tot 5? Helemaal prima, want in die tijd kunnen we heel veel doen! Net als jij vinden wij een goede balans tussen privé en werk erg belangrijk. Daarom hebben we geen koopavonden en af en toe een koopzondag. Er is altijd ruimte voor vrije dagen in het weekend en/of (gedeeltelijk) thuiswerken.
Om ons team te versterken zoeken we op korte termijn:

Keukenadviseur à la Janssen en Ko

“Kunt u vandaag beslissen?” zul je bij ons nooit aan een klant vragen. Wel: “Wat vindt u van deze opstelling?”. Als keukenadviseur kijk je net even verder en zoek je samen met de klant net zo lang (of kort) naar de juiste opstelling en materiaalkeuze tot er een ontwerp op tafel ligt waar de klant helemaal bij van wordt. Samen creëren is het motto van Janssen en Ko.
Hiervoor is ervaring binnen de keukenbranche een must en kennis van Simar een pré. Maar wat we vooral belangrijk vinden is je prettige persoonlijkheid, dat je goed bent in je vak en klanten vertrouwen in je hebben. Het is een zelfstandige functie en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt in een ontspannen werksfeer en bepaalt grotendeels je eigen agenda.
 

Back Office medewerker / manager

Orderverwerking / Planning / Service. Dit zijn de sleutelwoorden als het gaat over de “achterkant” van ons bedrijf. Je weet als geen ander dat dit cruciaal is binnen de bedrijfsvoering. Als Back office medewerker / manager streef je naar een optimaal proces van verkoop tot een oplevering van 100 %.
Hier ligt voor jou, als keukenkenner bij uitstek, mét kennis van softwarepakket Simar, een mooie uitdaging. Het is een echte aanpakkersfunctie met behoefte aan verdere structurering en veel potentie tot doorgroeien in allerlei opzichten. Dus heb je ervaring in de keukenbranche en heeft Simar niet veel geheimen voor je, dan ben jij degene die wij zoeken!
Afhankelijk van de kandidaat zijn er voor alle functies verschillende dienstverbanden, salarisopties en ontwikkelingsmogelijkheden die we graag persoonlijk met je bespreken!
Interesse of wil je meer weten? Stuur een email naar: ek@janssenenko.nl