Samen creëren

Keukens // Interieurontwerp

Contact

Contact

CORONA BELEID JANSSEN EN KO

Beste klant!

In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Janssen en Ko omgaat met de situatie in Nederland met betrekking tot het coronavirus.

Allereerst gaat onze bewondering uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Janssen en Ko ten strengste worden nageleefd.

Voor u als klant is het nog steeds mogelijk onze showroom te bezoeken en/of een adviesafspraak in te plannen. Wij vragen u wel om met maximaal 2 personen te komen, zodat we de risico’s tot een minimum beperken.

De levering en montage van keukens verloopt volgens planning. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1.5 meter afstand.

Ook bij de montage van de keuken zal de monteur de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Wij begrijpen dat dit wellicht wat onpersoonlijk voelt, maar hopen op uw begrip en vertrouwen er op dat we hier samen gepast mee omgaan.

Bij verandering in de situatie nemen wij natuurlijk direct contact met u op en houden daarbij uiteraard zo veel mogelijk rekening met uw planning! Wij doen er alles aan om wachttijden te voorkomen en er voor te zorgen dat u zoals afgesproken op korte termijn heerlijk kunt koken in een échte Janssen en Ko keuken!

CONTACTGEGEVENS

Janssen en Ko keukens en interieur

Bitswijk 1

5401 JA UDEN

Telefoon: 0413 23 00 06

E mail: info@janssenenko.nl

Zakelijke gegevens:

Iban: NL 75 RABO 0156446901

KvK: 58 42 65 66

Btw: NL 853035507 B01

Klik HIER voor de privacyverklaring van Janssen en Ko